Ventures

Vi bygger och lanserar våra egna produkter, några har blivit egna företag. Vi arbetar också med personer som vill gå från idé till lanserad produkt eller tjänst.

Produkt Process Personer

Vi bygger och lanserar 1.0-produkter. Den första produkten har oftast syftet att bevisa eller undersöka kundbehovet. Vi agerar på bra idéer och går från koncept till design och utveckling.

 

Ett företag kan bli välmående när det finns en bra produkt, en process för hur företaget ska arbeta och rätt personer som sköter spakarna. Vi investerar i bolag där detta finns, eller en tydlig plan hur man ska nå dit.

Vi är inte ett VC-företag eller en inkubator, men en aktiv partner för bolag som behöver bränsle för att få sin produkt byggd eller gå till nästa nivå. Ibland gör vi också pre-seed eller seed cash-investeringar.

INVESTERINGAR

Tangar

Tangar gör det möjligt att snabbt och med hög precision hitta det du söker efter inomhus. Med hjälp av Augmented Reality tar Tangar Inomhusnavigering till en helt ny nivå.

Tangar utvecklar ett inomhusnavigeringssystem med mycket hög precision som förhöjer och förenklar shoppingupplevelsen i fysiska butiker med hjälp av Augmented Reality (AR) och Area Learning.

tangar.io

Beta Family

Beta Family är en webbtjänst där medlemmarna ger feedback på apputvecklares appar.

Medlemmarna agerar testare och ger värdefull information om hur de uppfattar applikationens användarvänlighet, design och rapporterar in eventuella buggar. Detta resulterar i bättre applikationer och ökad försäljning.

Efter testet skickar testaren in sin testrapport och får betalt.

betafamily.com

Qstamp

Qstamp är nordens största stämpelkortsapp. Digitalt stämpelkort förenklar för dina kunder, de finns där alltid i mobilen.

Med alla stämpelkort i en app är det lätt att ha koll på dem. inga missade bonusar, erbjudanden eller kampanjer allt finns enkelt, snyggt och säkert i Qstampappen.

qstamp.se

Colivia

Colivia vill digitalisera vårdbemanningen.

Genom att ta bort mellanhänder kan Colivia sänka kostnaderna för kommunerna och samtidigt höja ersättningen till vårdanställda.

Detta gör man genom att erbjuder vårdpersonal att arbeta som egenanställd, fakturera och själv hitta uppdrag i vården genom Colivias plattform.

colivia.se

Mindler

Välkommen till en plats för känslor.

Att inte må bra är något de flesta av oss kommer att uppleva någon gång i livet – det är helt enkelt en del av att vara människa. Det som är bra är att psykologhjälp finns att få här och nu för den som behöver det.

mindler.se

hey

The Matching Game. Reinvented.

Hey är en dejtingapp med fokus på den afrikanska marknaden. Användare uttrycker sig genom videor som de spelar in själva i appen.

hey.africa

Happy Sinks

HAPPY SiNKS vill skapa lycka och hållbarhet i hushållsarbetet genom hållbara, överraskande och superanvändbara produkter för rengöring, organisering och för att minimera bakteriell nersmutsning i köket.

happy-sinks.com

Svipe ID

Svipe iD använder den digitala information som redan finns i chippet på de flesta pass, nationella ID och uppehållskort. Informationen är digitalt signerad av myndigheterna i det utfärdande landet, vilket innebär att dokumentet inte kan förfalskas eller klonas utan upptäckt. Svipe ID läser informationen och verifierar dessa signaturer åt dig.

svipe.com