Applikationsutveckling

Utveckling av appar till iOS och Android

Vi tar fram snygga och användarvänliga applikationer för iOS och Android-enheter. Vi har lång erfarenhet av applikationsutveckling och kan hjälpa dig under hela utvecklingen från koncept och design till färdig applikation.

 

Marknaden för iPhone-applikationer är enorm och marknaden för Android appar är globalt sett ännu större. Har ditt företag råd att inte synas på denna marknad?

Bygg en fristående applikation eller komplettera din nuvarande webbplats med en. Applikationen kan du sedan publicera på iTunes App Store och Google Play, där du själv bestämmer priset på din applikation. Det vanligaste idag är att ha en gratisapplikation och därefter sälja tjänster inne i appen. Vid försäljning på App Store och Google Play erhåller du 70% av intäkterna medan Apple respektive Google tar 30%. Några kostnader för hosting eller drift tillkommer inte.

 

Design och bra programkod

En bra designad applikation kan vara skillnaden mellan framgång och misslyckande. Vi ser till att din applikation är grafiskt tilltalande och användarvänlig.

Bra skriven programkod gör applikationen snabb och ser till att den inte drar onödigt mycket batteri. Vårt löfte till dig är att vi levererar en optimerad och väldokumenterad programkod som gör den lätt att utveckla vidare.

 

Användartester och mätning

Vi ser användartester som en viktig del i apputvecklingen. Så pass viktig att vi tog fram en egen testningstjänst, Beta Family. Tjänsten är idag en av världens ledande plattformar för test av mobila applikationer. Vi erbjuder alla våra kunder gratis test på Beta Family.

 

Offert och sekretess

Vad kostar en applikation? Det är en av de vanligaste frågorna vi får och svaret är att det beror helt på vad du vill bygga.

Hör av dig till oss och berätta vad du vill bygga, så tar vi gärna fram en kostnadsuppskattning.

  • Vi ser det som en självklarhet att skydda din idé och håller alltid hårt på sekretessen.
  • Innan du tar kontakt är det bra om du har tagit fram en kravspecifikation eller skisser på det du vill bygga, det gör det mycket enklare för oss att ge dig en bra prisbild.