Introduktion
Vi letar efter dig som brinner för digital produktutveckling. På DING kommer du att få vara med och påverka din roll och utvecklas som projektledare/produktägare samtidigt som du arbetar med affärsutveckling.


Om företaget

DING (Designingenjörerna Sverige AB) har sen 2008 jobbat med webb och mobila lösningar. Vi jobbar med allt från mindre startups till stora globala företag och driver utöver det ett par egna internationellt framgångsrika webb­tjänster och mobilapplikationer. På kundlistan finns bl.a. Avicii, Odd Molly, Telia, NIBE och Electrolux och våra egna appar har laddats ner mer än 500 000 gånger.


Om denna position
Det växande utvecklingsteamet består idag av 8 medarbetare. Vi jobbar med egna och kunders digitala produkter och tar ett helhetsansvar för både front- och backend. Nu söker vi en projektledare som känner produktägarskap och vill vara med och utveckla produkter tillsammans med våra kunder. Det finns stora möjligheter att påverka din roll och vilka projekt du önskar arbete med.

Som team arbetar vi nära varandra och hjälps åt för att bidra till en utvecklande och rolig arbetsmiljö. Vi strävar alltid efter att skapa innovativa och användarvänliga produkter med den främsta tekniken.


Vem vi letar efter
Vi letar efter dig som brinner för digital produktutveckling. Vi ser att du har 3-5 års högskoleutbildning minst 3 års arbetslivserfarenhet. Du är en person med ett stort engagemang med bred kompetens och gillar affärsutveckling och teknik.

Skicka din ansökan till info@ding.se, vi kallar till intervjuer löpande och hittar en intervjutid som passar dig.