Convini

Convini-appen

Convini erbjuder företag en egen matbutik på jobbet i formen av en kyl och frys-lösning. DING har arbetat med Convini sen 2013 då vi lanserade företagets mobilapplikationer för iOS och Android.

Lösningen gjorde det möjligt att ersätta det fysiska plastkortet mot ett digitalt kort i appen. Appen innehåller även erbjudanden, köpinformation, och funktionalitet att önska varor. Applikationen har blivit mycket uppskattad och utvecklas kontinuerligt med ny funktionalitet.

Appen har blivit mycket uppskattad av Convinis användare och en majoritet av användarna har övergått från plastkortet till applikationen. En annan positiv effekt är att applikationens erbjudanden i kombination med push notiserna har lett till en tydlig försäljningsökning.

Från betaldosa till Touchskärm

Mellan kylen och frysen sitter butikens hjärna, den touchskärm som används för att genomföra ett köp.

DING har utvecklat denna mycket uppskattade lösning. Köp-terminalen innhåller allt från produktinformation till erbjudanden och styr sensorer för att öppna och stänga kylarna och monitorera dess drift.

Köp-terminalen rullas nu ut till mer än 1500 butiker, vilket gör det till landets mest använda lösning för köp av mat och dryck.

Kontakta oss för mer information

info@ding.se
Föregående projekt - Beta FamilyNästa projekt - Oddmolly